Recomanacions per gaudir de les revetlles amb seguretat i evitar incendis

Dilluns, 19 de juny de 2023 a les 00:00

Les autoritats recomanen a la ciutadania que celebrin les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere amb precaució per evitar accidents i minimitzar el risc d’incendis en una època de sequera com l’actual.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, la Policia Local, l’agrupació de Protecció Civil i ADF La Serralada recomanen la ciutadania que tingui molta precaució a l’hora de manipular amb seguretat material pirotècnic davant la proximitat de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere. Els petards, coets i altre tipus de material inflamable s’han de comprar als establiments autoritzats, no s’han de guardar a les butxaques i s’han de seguir les instruccions que indica cada producte. Enguany, encara s’ha de mantenir més precaució davant l’alerta d’incendis forestals per sequera i és per aquest motiu que es manté la prohibició de llençar petards a menys de 500 metres del bosc. 

El consistori ha donat enguany permís per instal·lar sis casetes de venda situades al carrer Vinyes, a Can Sant Joan; al carrer Castelló cantonada Eivissa, a Pla d’en Coll; a l’avinguda d’Europa, a Mas Duran; al carrer Baix de Sant Pere cantonada amb la plaça Francesc Macià (Mas Rampinyo), a l’entrada a Can Cuiàs i al carrer Can Tapiola cantonada amb Bach.

La Generalitat de Catalunya ha engegat una campanya, amb el títol ‘Gaudir com sempre, prevenir com mai’, amb una sèrie de recomanacions per tal de gaudir d’una nit de festa amb seguretat i civisme.

Darrera actualització: 20.06.2023 | 12:12