Protecció Civil s’inscriu al registre especial de la Generalitat

Dijous, 9 de novembre de 2017 a les 00:00

L’associació de Montcada i Reixac, a petició de l’Ajuntament, ha estat reconeguda i inscrita al registre especial de les associacions de voluntariat de protecció civil de la Generalitat de Catalunya.

A més de regularitzar la situació administrativa de l’entitat i millorar-ne així la seva seguretat jurídica, aquesta inscripció “ha de servir per assolir els reptes que en tenim al municipi en termes de seguretat pública, l’associació té un paper important en l’estructura organitzativa del pla de protecció civil de Montcada i Reixac, que en aquests moments s’està revisant en profunditat”, ha manifestat la regidora responsable de Seguretat Ciutadana, Montse Ribera.

Protecció Civil col·labora amb l’Ajuntament de Montcada i Reixac des del 2002 en matèria de seguretat a esdeveniments i actes populars que requereixen de serveis preventius, a canvi de suport municipal en la seva feina i en la dotació de recursos. A més, Protecció Civil també fa tasques operatives en situacions d’alerta i d’emergència, a més de divulgació i formació sobre seguretat. L’associació local de Protecció Civil té la seva seu a l’Hotel d’Entitats (Viver, sn), el seu telèfon és el 935 751 717 i el seu correu electrònic, pcmontcada@hotmail.com. Més informació a www.protecciocivilmontcadaireixac.org.

Darrera actualització: 08.11.2017 | 11:52