Promoció Econòmica i Ocupació presenta projectes per millorar la competitivitat empresarial

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 00:00

L’acte, que es farà el 27 de setembre al matí, serà virtual i s’ha de fer una inscripció prèvia per poder participar-hi. La presentació també inclourà una conferència sobre els fons europeus Next Generation per a la transformació, recuperació i modernització de l’economia.

  • El programa ‘Reactivació Empresarial Post-Covid’ pretén ajudar els negocis a superar la situació derivada de la pandèmia mitjançant la recuperació de les vendes.
  • Les edicions 2021 dels projectes ‘Incomir’ i ‘Digitalitza’t’ es basen en tutories personalitzades per tal de millorar la innovació i la competititvitat, així com la identitat corporativa a Internet de les empreses, respectivament.

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Montcada i Reixac organitza el 27 de setembre una jornada de presentació dels projectes de millora de la competitivitat empresarial. Un d’aquestes projectes serà el programa ‘Reactivació Empresarial Post-Covid’, que pretén ajudar les empreses a superar la situació derivada de la pandèmia mitjançant la recuperació de les vendes i la millora dels seus resultats.

L’acte de presentació, que es farà de manera virtual amb una videoconferència, també servirà per donar a conèixer l’edició de l’any 2021 del servei ‘Incomir’, que es basa en tutories personalitzades per tal de millorar la innovació i la competitivitat de les empreses del territori de Montcada i Reixac. Enguany, també s’oferirà el projecte ‘Digitalitza’t’, per tal que les empreses creïn la seva identitat corporativa a Internet.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó, i personal d’aquest departament participaran en aquesta xerrada virtual que requereix una inscripció prèvia. En aquest marc també hi haurà una conferència sobre el fons europeus Next Generations per a la transformació, recuperació i modernització de l’economia, a càrrec de Gemma Arcalís, d’Acció, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya.

La presentació començarà a les 9.30h i finalitzarà cap a les 12.30h. Les persones interessades que s’hagin inscrit rebran les instruccions per poder connectar-se a la xerrada.

Darrera actualització: 16.09.2021 | 13:28