Projecte social d’empoderament de dones al Casal de la Mina

Dijous, 6 de juny de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament i la cooperativa Norai Raval han signat un coveni de col·laboració per tal de dur-hi a terme un projecte d'acció comuntària.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac i la cooperativa Norai Raval han signat un conveni per tal que l’organització dugui a terme un projecte d’empoderament i d’inserció sociolaboral de dones en situació de vulnerabilitat i de risc d’exclusió social, mitjançant la realització d’un programa d’activitats comunitàries i la gestió del bar del Casal de Gent Gran Casa de la Mina. La presidenta de l’Area Social, Mar Sempere –en qualitat d’alcaldessa accidental–, i Ana López, en representació de l’entitat,  han signat aquest migdia el conveni de col·laboració, amb una vigència fins a final d’any, amb possibilitat de pròrroga.

Norai Raval pretén hi pretén desenvolupar diferents activitats culturals, educatives, empresarials i de dinamització territorial, a partir de les quals poder desplegar un pla de desenvolupament comunitari a la Ribera i a Can Sant Joan. Els principals objectius del projecte social a desenvolupar a la Mina són proporcionar un nou espai de formació i treball a dones aturades o en procés de reinserció social, aplicar un model pedagògic basat en l’alternança de la formació i el treball, col·laborar en la dinamització cultural i comunitària de Montcada i Reixac i, en concret, dels projectes que es duen a terme al Casal i  potenciar les accions de caire intergeneracional.

Darrera actualització: 06.06.2019 | 14:27