Primera formació del programa Treball, Talent i Tecnologia, per conèixer les possibilitats d'Instagram

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 00:00

El 29 de juny es fa un taller en línia sobre com treure rendiment a aquesta xarxa social. El projecte s'adreça a professionals del comerç, la restauració i els serveis.

El programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) –gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i el departament municipal de Desenvolupament Econòmic Local, amb la subvenció de la Diputació de Barcelona– inicia aquest mes un seguit de formacions per tal que el teixit comercial, de restauració i de serveis conegui i se n’aprofiti dels recursos digitals. La primera càpsula s’’oferirà el 29 de juny, sessió en línia, de 10 a 12 h, i girarà al voltant de les oportunitats que dona als professionals la xarxa social Instagram. La formació és gratuïta i cal fer inscripció prèvia a: https://bit.ly/3xQvAHS

Treball, Talent i Tecnologia ofereix als professionals d'aquests sectors l l’oportunitat de conèixer recursos digitals per aprendre a connectar amb la clientela, facilitar les compres, fer-hi publicitat, gestionar els productes i serveis de forma eficient, entre d’altres millores. Per mitjà d’una agent de capacitació digital, a més de formacions, s’ofereix seguiment i acompanyament personalitzat. A final de maig va tenir lloc una sessió participativa per presentar el projecte, celebrada a la Casa de la Vila. Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a l’adreça tec_ocupació1@montcada.org.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 08:47