Presentació dels projectes de millora de la competitivitat empresarial Incomir i Digitalitza’t 2020

Divendres, 18 de setembre de 2020 a les 00:00

L’acte serà virtual, el 30 de setembre al matí, i inclourà una conferència sobre ajuts post Covid-19 que atorga l’administració pública a empreses.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha obert les inscripcions per a les edicions del 2020 de dos projectes de millora de la competitivitat empresarial que gestiona el departament municipal de Promoció Econòmica i Ocupació. El programa Incomir es basa en tutories personalitzades per tal de millorar la viabilitat i la competitivitat de les empreses, durant les quals es treballen els processos estratègics, com ara la promoció de l’ús de les noves tecnologies. Aquestes tutories pretenen que les empreses es formin per tal d’adaptar-se als canvis constants que esdevenen al teixit econòmic.

L’altre projecte en marxa és Digitalitza’t 2020, per tal que les empreses creïn la seva identitat corporativa a Internet. El programa dona suport les petites empreses en les seves estratègies de comunicació digital, a través de tutories.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó, i personal d’aquest departament presentaran públicament els dos projectes el 30 de setembre, en una xerrada virtual. En aquest marc també hi haurà una conferència sobre el mapa d’ajudes post Covid-19 per a empreses que atorga l’administració pública, a càrrec de Gemma Arcalís, d’Acció, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya.

L’activitat començarà a les 9.45 h i finalitzarà cap a les 11.45 h. Les persones interessades a participar-hi han d’enviar un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica@montcada.org i el dia abans rebran les instruccions sobre com connectar-se amb la xerrada. En aquest mateix correu electrònic es pot demanar informació sobre els projectes Incomir i/o Digitalitza’t 2020.

Darrera actualització: 18.09.2020 | 10:22