Presentació del pla per millorar els polígons d'activitat empresarial

Dimecres, 7 de febrer de 2018 a les 10:00

El document l'està elaborant Promoció Econòmica i Ocupació i vol incorporar les aportacions del teixit empresarial. L'acte és el pròxim divendres, 9 de febrer.

El departament municipal de Promoció Econòmica i Ocupació ha convocat un acte aquest divendres, 9 de febrer, per presentar al sector empresarial el pla d'acció de dinamització municipal als polígons d'activitat empresarial i la voluntat de l'Ajuntament d'acollir-se al programa de modernització d'aquests espais, impulsat per la Diputació de Barcelona. L'acte tindrà lloc a l'Hotel Sercotel Ciutat de Montcada (Verdi, 12) i es dividirà en dues sessions; de 9 a 11 h, per a les persones d'empreses situades al polígon la Ferreria, i de 12 a 14 h, dels polígons la Granja, Foinvasa, Molí d'en Bisbe i Can Tapioles. Les persones interessades a assistir-hi han d'omplir un formulari, l'enllaç al qual el teniu a la dreta d'aquesta informació.  Per a més informació, es pot contactar amb Promoció Econòmica i Ocupació mitjançant el correu electrònic promocioeconomica@montcada.org o bé, al telèfon 935 648 505.

El pla d'acció de dinamització dels polígons d'activitat econòmica és un document que vol fixar l'estratègia i definir el full de ruta que permeti alinear accions futures sobre les polítiques de desenvolupament al sector industrial de Montcada i Reixac. El projecte inclou els polígons anteriorment esmentats i a hores d'ara s'està realitzant una diagnosi de cadascun d'ells per detectar-ne les deficiències i oportunitats per promoure accions per millorar la seva competitivitat. La segona fase del pla es dedicarà a la resta de polígons del municipi. En el marc de l'elaboració d'aquesta diagnosi, l'Ajuntament vol comptar amb els agents econòmics per tal de recollir les seves demandes i propostes i incorporar-les al document.

Darrera actualització: 07.02.2018 | 15:24