Presentació de les unitats de Trànsit i Mobilitat i Administrativa i Medi Ambient de la Policia Local

Dilluns, 18 d'octubre de 2021 a les 15:00

Aquest matí s’ha presentat oficialment la Unitat de Trànsit i Mobilitat i Administrativa i Medi Ambient de la Policia Local. Durant l’acte també s’ha presentat la renovació del parc mòbil de motocicletes, que ja és 100% elèctric.

L’alcaldessa, Laura Campos, acompanyada del regidor de Policia Local i Protecció Civil, Oriol Serratusell, i del cap de la Policia Local, José Manuel Martín, han presentat aquest matí la nova Unitat de Trànsit i Mobilitat, la Unitat Administrativa i Medi Ambient. Durant l’acte, que ha tingut lloc davant les dependències de la Policia Local, al polígon industrial La Ferreria, també s’ha presentat el nou parc mòbil de motocicletes, que ha passat a ser elèctric en la seva totalitat.

La secció de Trànsit i Mobilitat s’encarregarà de promoure al municipi les campanyes de seguretat viària establertes pel Servei Català de Trànsit i de fer controls alcoholèmia, drogues, velocitat i indisciplina viària. Per fer aquestes tasques, la Policia Local ha adquirit un nou furgó d’oficina mòbil dotat dels darrers elements tecnològics. El cap de la Policia Local, José Manuel  Martín ha afirmat que “aquesta nova unitat es troba dintre del pla de reestructuració i modernització de la Policia Local, que preveu un increment dels 41 agents el 2015 fins a arribar als 48 previstos per al 2022 i que permetrà desenvolupar aquestes noves unitats, a més de la de Policia online, que ja funciona”.

Pel que fa a la posada en marxa de la Unitat de Medi Ambient, el regidor de Policia Local, Oriol Serratusell, ha comentat que “representa una clara aposta municipal en el canvi de la transició ecològica, ja que permetrà dotar de més efectius per controlar els nombrosos espais naturals que té el municipi”. La Unitat Administrativa i Medi Ambient tindrà com a objectius el desenvolupament de la funció inspectora dins de l’àmbit administratiu al municipi, que implica fer complir les diferents normatives municipals i la realització de les tasques de vigilància, prevenció i protecció del medi natural.

Per la seva banda, l’alcaldessa ha afirmat que “amb la presentació d’avui donem compliment en gran part als objectius establerts al Pla d’Actuació Municipal d’aquest mandat” i ha afegit que “el projecte de reestructuració i modernització de la Policia Local té com a objectiu principal l’increment de la seguretat ciutadana i la prestació d’un servei proper i de qualitat a la ciutadania”.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 09:37