Preguntes de la ciutadania al Ple per mitjà del portal Montcada Participa

Divendres, 5 de març de 2021 a les 09:30

La ciutadania podrà adreçar les seves preguntar al Ple virtual fins a 48 hores abans de la sessió plenària al web participa.montcada.cat.

Des del passat mes de març de 2020, a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, les sessions plenàries de l’Ajuntament, que es realitzaven presencialment el darrer dijous de mes a la Casa de la Vila, van passar a ser virtuals. Aquesta situació va provocar que la ciutadania no pogués intervenir al torn final de preguntes. Davant d’aquest fet, la regidoria de Participació Ciutadana ha obert un nou espai de participació i al proper Ple, que se celebrarà el 25 de març, la ciutadania podrà tornar a realitzar precs i preguntes per mitjà del portal municipal Montcada Participa.  

L’alcaldessa, Laura Campos, ha afirmat que “quan vam començar amb les sessions plenàries virtuals crèiem que recuperaríem la normalitat dels plens presencials molt abans” i ha afegit que “finalment, veient que la situació de pandèmia continua, hem adaptat els mitjans tecnològics per facilitar i garantir la participació ciutadana”.

Per la seva banda, el regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana, Juan Carlos de la Torre, ha comentat que el Reglament de Participació Ciutadana recull el dret d’intervenció  de la ciutadania al torn final a les sessions públiques del Ple i per aquest motiu s’ha posat en marxa aquesta via de participació. De la Torre ha recordat que “a partir d’ara, la ciutadania podrà realitzar algun prec o pregunta omplint un formulari a participa.montcada.cat, sempre amb una antelació mínima de 48 hores abans del Ple”.

Darrera actualització: 05.03.2021 | 12:04