La Policia Local reforçarà el nombre d’efectius i vehicles al carrer per garantir el compliment de les mesures

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 00:00

El cos destaca que des de la declaració del segon estat d’alarma pràcticament no s’han detectat incidències relacionades amb l’incompliment de les restriccions imposades.

Arran de declaració de l’estat d’alarma i de les diferents resolucions anunciades aquests últims dies pel Departament de Salut amb l’objectiu de reduir el brot epidemiològic a Catalunya, on entre altres qüestions s’han aprovat el toc de queda nocturn, el tancament perimetral de Catalunya o el confinament municipal durant els caps de setmana, la Policia Local de Montcada i Reixac ha modificat la seva activitat diària per adaptar-se al nou escenari. Durant els pròxims dies el cos policial reforçarà el nombre d’efectius de servei i de vehicles patrulla al carrer, programarà dispositius de control estàtics i dinàmics aleatoris per tot el municipi per garantir el compliment de les noves mesures. A més a més, els agents també tindran una funció pedagògica, informant a la ciutadania i als propietaris d’establiments de la nova normativa.

Amb tot, cinc dies després de l’inici del toc de queda nocturn, la Policia Local destaca que en línies generals el compliment de les mesures ha estat pràcticament absolut i que s’han detectat molt poques incidències al municipi. El regidor de Policia Local i Protecció Civil, Oriol Serratusell, confia que aquesta tendència continuï i ajudi a rebaixar la incidència de la COVID-19 a Catalunya. "Sabem que són moments dificils per a la població, però hem de tornar a fer un esforç per baixar novament els índexs d'infecció. Des de la Policia Local, Protecció Civil i ADF reforçarem els patrullatges amb agents tant a via publica com al medi natural, i també volem demanar a la ciutadania un esforç en les mesures dictades per els governs", ha declarat.

Darrera actualització: 30.10.2020 | 19:19