La Policia Local s’afegeix a la campanya contra el càncer infantil ‘Escuts solidaris’

Dimecres, 8 de maig de 2019 a les 10:00

Molts comerciants del municipi ja estan col·laborant amb aquesta iniciativa per lluitar contra el càncer infantil i han posat un cartell identificador com a punt de venda dels escuts.

La Policia Local de Montcada i Reixac s’ha sumat a la campanya ‘Escuts solidaris’, una iniciativa solidària per col·laborar en la recaptació de fons per a la construcció del centre  oncològic infantil SJD Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu. La campanya consisteix en la venda d’escuts solidaris -d’aspecte molt semblant als oficials que porta la policia als seus uniformes-, que es poden adquirir en establiments col·laboradors amb un donatiu de 4 euros. Els escuts porten imprès el lema de la campanya #PelsValents i es poden enganxar en qualsevol peça de roba.

Les botigues que es vulguin sumar a la distribució d’aquests escuts es poden posar en contacte amb la Policia Local (935 752 177). També s’ha animat a les entitats a donar suport a la campanya i a la ciutadania per adquirir aquests escuts solidaris.

La campanya ‘Escuts solidaris’ va néixer als cossos de la Policia Local de Caldes de Malavella, Sant Celoni i Hostalric. En pocs mesos, més de 150 cossos de policia ja s’han sumat a la campanya, que ja ha aportat 200.000 euros a l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Els primers 100.000 euros es van destinar a construir el que serà el centre de recerca i tractament del càncer infantil més important d’Europa. La resta s’ha destinat a oferir els millors tractaments i dur a terme els millors projectes de recerca per als infants.

Darrera actualització: 09.12.2019 | 07:48