La Policia Local i els Amics dels Clàssics restauraran un vehicle clàssic per a promoció del cos policial

Dimarts, 8 d'octubre de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament, per mitjà de la Policia Local, i els Amics dels Clàssics de Montcada i Reixac (ACMiR) han signat aquest matí un conveni de col·laboració per recuperar una rèplica d’un vehicle que el cos policial va tenir als anys 80.

L’entitat restaurarà i s’encarregarà del manteniment d’un Seat Panda, similar al que utilitzava la Policia Local fa 40 anys, que formarà part de les peces del seu museu i que es farà servir a diferents activitats de la ciutat per promocionar la imatge del cos policial. A l’acte de signatura del conveni d’aquest matí a les dependències policials han assistit l’alcaldessa, Laura Campos, el regidor de Policia Local, Oriol Serratusell, acompanyats del president de l’ACMiR, Francisco Martínez, i socis de l’entitat.

Actualment, el vehicle només està restaurat exteriorment però no pot funcionar perquè li falta tota la mecànica. La Policia Local i voluntaris de l’ADF van realitzar els treballs de xapisteria i pintura i el va presentar l’any passat a la inauguració de les noves instal·lacions de la Prefectura, al polígon La Ferreria. Ara, el club local de clàssics s’encarregarà de posar el motor i tots els elements necessaris per tal que pugui circular. Quan estigui finalitzat, l’entitat també podrà exhibir el cotxe a fires i concentracions de vehicles clàssics.

El Seat Panda de la Policia Local estarà present a la VII Fira d’automòbil i trobada de vehicles clàssics de Montcada i Reixac, que organitzen conjuntament la regidoria de Promoció Econòmica i els Amics dels Clàssics el proper diumenge, 27 d’octubre, durant tot el dia davant del pavelló municipal Miquel Poblet (camí de la Font Freda, 3) i als terrenys de les antigues pistes d’atletisme, al barri de Pla d’en Coll. La previsió municipal és que per la fira passin més de 3.000 persones i participin 400 vehicles clàssics i 40 estands.

Darrera actualització: 09.12.2019 | 07:46