Partida de 10.000 euros per adquirir material de protecció per al personal municipal

Dimarts, 5 de maig de 2020 a les 10:00

El Ple del mes d'abril, fet aquest dimarts, 5 de maig, ha aprovat una modificació de crèdits per obtenir-ne el pressupost necessari.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac destinarà 10.000 euros a l’adquisició d'equips de protecció per garantir la seguretat del seu personal quan retornin als seus llocs de treball presencialment, així com de la ciutadania que accedeixi als diferents equipaments municipals. El Ple del mes d’abril, celebrat de forma telemàtica aquest dimarts, 5 de maig, ha donat el vistiplau a una modificació de crèdit per tal d’obtenir partida necessària per adquirir aquests recursos. ‘Els diners serviran per adquirir hidrogels, mascaretes i guants per a la plantilla i per disposar d’un servei de diagnòstic de la COVID.19 per al personal dels serveis essencials’, ha explicat el president de l’Àrea Econòmica, Gerard Garrido.

L’alcaldessa, Laura Campos, ha agraït al personal municipal de serveis essencials el seu esforç durant tot el temps que dura l’estat d’alarma i ha aprofitat la sessió per demanar a la ciutadania que sigui responsable amb les normes de les diferents fases del desconfinament. ‘No podem posar en risc l’esforç que hem fet durant les últimes setmanes’, ha indicat l’edil. El Ple ha començat amb un minut de silenci en record a les persones que han mort a causa del coronavirus i en solidaritat amb les malaltes i les famílies afectades.

Darrera actualització: 05.05.2020 | 16:18