L'Ajuntament fa una crida a la participació ciutadana per revisar l'ordenança de protecció i tinença d'animals

Dissabte, 9 de maig de 2020 a les 00:00

El consistori ha habilitat una consulta en línia fins el pròxim 18 de maig per conèixer l’opinió de la ciutadania i plantejar una actualització de l’actual norma municipal.

Amb l’objectiu de millorar la participació de les persones interessades en el procediment d’elaboració de normes, l'Ajuntament de Montcada i Reixac planteja a la ciutadania, fins al dilluns 18 de maig, la revisió de l'actual redactat de l'ordenança municipal que regula la protecció i tinença d'animals. Amb aquesta consulta es busca també recollir l’opinió dels veïns i veïnes i de les organitzacions més representatives que poden veure's afectades per aquesta possible modificació.

L'actual ordenança té més de 10 anys i el consistori considera necessari revisar i actualitzar el seu contingut per adaptar-lo als canvis socials i a les noves necessitats de la ciutadania, els responsables municipals i els diferents operadors. Els objectius que es persegueixen són millorar la regulació del text vigent, actualitzar el seu contingut d'acord amb les normes publicades darrerament i corregir algunes situacions que s'han detectat en la seva aplicació.

Les persones interessades a fer aportacions les poden enviar al correu electrònic oac@montcada.org o bé a través del portal Montcada Participa.

Darrera actualització: 09.05.2020 | 12:30