Pantalla gegant a la plaça de l’Església per seguir en directe la final de la Champions femenina

Dijous, 19 de maig de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament instal·larà aquest dissabte una pantalla gegant a la plaça de l’Església per tal que la ciutadania animi la montcadenc Claudia Pina en el partit que disputaran el FC Barcelona i l’Olympique de Lyon. 

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, a través de la regidoria d’Esports, instal·larà una pantalla gegant a la plaça de l’Església dissabte 21 de maig per seguir la final de la UEFA Women’s Champions League 2022, que disputaran el FC Barcelona i l’Olympique de Lyon. Els assistents podran gaudir de la final d’aquesta competició, que es juga a les 19h, i que serà oberta a tothom. El consistori ubicarà una pantalla de 6x 4 metres i 200 cadires.

El regidor d’Esports, Gerard Garrido, ha encoratjat la ciutadania a animar la montcadenca i jugadora blaugrana, Claudia Pina, que disputarà la final de la Champions League contra l’Olympic de Lyon. Garrido ha afirmat que “és un orgull tenir una montcadenca com a referent a l’elit de l’esport que porta el nom de la nostra ciutat fora de les nostres fronteres” i ha afegit que “per aquest motiu, el consistori ha apostat per donar suport a Pina amb la projecció del partit en una gran pantalla i, a la vegada, posem el nostre gra de sorra en la lluita per reivindicar la igualtat entre l’esport masculí i femení”. En la competició europea, la futbolista montcadenca ha jugat un total de 7 partits, ha marcat 2 gols. A la lliga de Primera Divisió, l’esportista ha participat en 23 partits, on ha marcat 15 gols. La montcadenca ha jugat 1.178 minuts i no ha rebut cap targeta.

El partit es jugarà a Torí (Itàlia) a partir de les 19h. El FC Barcelona disputarà la tercera final en 4 anys i actualment és el vigent campió. 

 

Darrera actualització: 20.05.2022 | 12:34