Oberta una consulta entre la ciutadania per redactar el reglament del futur Consell de Mobilitat

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 09:00

Les aportacions per completar el document que ha de regular el funcionament d’aquest nou òrgan es poden presentar fins al 4 de juny, enviant un correu electrònic a l’adreça participaciociutadana@montcada.org.

La regidoria de Participació Ciutadana ha obert una consulta prèvia per tal de recollir les aportacions que la ciutadania vulgui fer al reglament del futur Consell de Mobilitat. Aquest document ha d’establir i regular el funcionament d’aquest nou òrgan estable de participació ciutadana que l’Ajuntament té previst constituir. La consulta i la informació sobre aquest nou consell ja apareixen a la plataforma Montcada Participa i les aportacions es poden presentar fins al 4 de juny, enviant un correu electrònic a l’adreça participaciociutadana@montcada.org.

El Consell de Mobilitat tindrà els objectius de expressar i valorar totes les opinions, afavorint el diàleg entre els diferents agents implicats en les accions relacionades amb la mobilitat i assessorar en les matèries i conflictes relatius a aquest àmbit.

Darrera actualització: 25.05.2021 | 13:33