Novetats a la 9a edició del repte de lectura Mir@llibres

Dilluns, 10 d'octubre de 2022 a les 00:00

La iniciativa que impulsen les biblioteques de Montcada i Reixac va dirigida al públic infantil i juvenil –de 6 a 12 anys- i en aquesta nova edició també hi podran participar famílies amb infants que tinguin menys de 5 anys.

Les biblioteques de Montcada i Reixac han posat en marxa la novena edició del repte Mir@llibres, que, amb l’objectiu de fomentar la lectura, permetrà la participació d’infants i joves d’entre 6 i 12 anys amb lectura autònoma i, com a novetat, obre una nova categoria destinada a famílies amb infants de 0 a 5 anys. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer de forma presencial a les dues biblioteques (Elisenda de Montcada i Can Sant Joan) o enviant un correu electrònic a l’adreça b.montcada.em@diba.cat. En el moment de fer la seva inscripció, els participants rebran el passaport mir@llibres i el llistat de volums seleccionats que els infants i les famílies podran llegir. Cada lectura val 10 punts i en arribar als 60, els participants ja formaran part del Club Mir@llibres o del Petit Mir@llibres, optant a diversos premis. Per validar que realment s'han fet les lectures, s'haurà d'omplir el ‘diari del lector’, amb unes senzilles preguntes sobre cada llibre. La data màxima per sumar punts és el 20 de maig de 2023 i el 8 de juny es farà una festa de cloenda amb un sorteig de premis que dependrà de la quantitat de punts que acumuli cada participant.

Per a més informació sobre aquest repte de lectura, es pot contactar amb la Biblioteca Elisenda de Montcada (Tarragona, 32) al telèfon 934 925 959 / b.montcada.em@diba.cat i la de Can Sant Joan (Turó, 45) al telèfon 935 751 901 / b.montcada.csj@diba.cat. Les bases d’aquest repte es poden consultar al web www.biblioteques.montcada.cat.

Darrera actualització: 10.10.2022 | 10:02