Nova temporada d’activitats extraescolars del Pla Educatiu d’Entorn

Divendres, 8 de setembre de 2023 a les 09:30

Les propostes, gratuïtes per a les famílies, s’adrecen a infants i joves des d’I3 a quart d’ESO. Les inscripcions s’han de fer del 8 al 15 de setembre.

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) –gestionat per l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat– organitza la segona edició d’activitats extraescolars, amb propostes gratuïtes per a les famílies que van des d’I3 a quart d’ESO. “L’èxit de la primera convocatòria, que s’ha fet de març a juny d’aquest any, ens ha motivat a continuar oferint aquest programa”, ha explicat la regidora d’Educació, Anabel Moreno.

Per a la franja d’I3, I4 i I5 s’ofereix jocs, dansa i moviment; jocs en anglès, ball modern i art; de primer a tercer de primària, cuina, teatre, art i ball modern; de quart a sisè, cuina, bàsquet, acroesport, teatre, voleibol i iniciació a la batucada; mentre que per a l’ESO hi ha ball modern, tamborí, teatre, il·lustració, còmic manga, voleibol femení i iniciació a batucada. Les activitats es faran a diversos centres educatius i equipaments municipals.

Les inscripcions s’han de fer del 8 al 15 de setembre, per via telemàtica. De forma presencial, les inscripcions s’han de fer els dies 13 i 14 de setembre, a la Casa de la Vila, però cal demanar cita prèvia al telèfon 938 514 855 o al correu electrònic extraescolars@quiralia.cat; de dilluns a divendres, de 9 a 12 h, i també dilluns, de 16 a 18 h. L’alumnat pot accedir a qualsevol de les activitats dels diferents centres, independentment de l’escola on tingui l’escolarització.

L’alumnat pot accedir a qualsevol de les activitats dels diferents centres, independentment de l’escola on tingui l’escolarització. Hi ha reserva de places per a alumnat amb NESE, que comptarà amb monitoratge de suport. En el cas que hi ha hagi més demanda que oferta, hi haurà un sorteig de places.

Darrera actualització: 08.09.2023 | 12:36