Nova proposta per recrear la Serralada de Marina amb llapis i pinzell

Dimecres, 2 de novembre de 2022 a les 00:00

Es tracta d’un curs d’art i botànica que s’impartirà durant vuit sessions, del novembre al juny de 2023, a càrrec de la Biblioteca Elisenda, seu del centre de documentació de la zona forestal.

La Biblioteca Elisenda organitza un taller d’art amb el nom ‘Art botànic del Parc de la Serralada de Marina’, una activitat per fomentar la creació artística i el coneixement de la flora i la fauna d’aquest espai forestal, amb terme municipal a Montcada i Reixac. L’activitat tindrà lloc a la Biblioteca Elisenda, seu del Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina, durant vuit sessions des del novembre fins al juny del 2023, un dissabte al mes, de 10 a 13 h.

Amaia Bloom, dissenyadora gràfica i tèxtil, especialitzada en estampació sobre tela de motius botànics i florals, serà l’encarregada de dinamitzar les sessions. El primer dia, el 19 de novembre, hi haurà una xerrada a càrrec d’Ángel Romo, biòleg especialitzat en diversitat vegetal, taxonomia de plantes vasculars i estudis de vegetació. Per fer la inscripció al curs, adreçat a persones a partir de 16 anys, cal inscripció prèvia, omplint un formulari allotjat a l’espai web de les biblioteques (biblioteques.montcada.cat), al telèfon 934 925 959 o presencialment.

Darrera actualització: 02.11.2022 | 07:06