Nova edició del programa CulturaMent, per activar la memòria amb imatges, sons i records

Dimarts, 19 de setembre de 2023 a les 00:00

El programa, promogut per la Diputació de Barcelona, es fa a Montcada i Reixac per tercer any consecutiu, amb un taller de memòria col·lectiva durant octubre i novembre.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac participa per tercer any consecutiu al programa CulturaMent, una iniciativa de la Diputació de Barcelona que consisteix a oferir projectes culturals per activar les capacitats de les persones amb principi de demència. En aquesta tercera edició, l’oferta és un taller de memòria col·lectiva que gestiona el Museu Municipal i es farà tots els dilluns i dimarts d’octubre i novembre, d’11 a 12.30 h, a la Casa de la Vila. (C. Major, 32).

El taller consisteix a activar records mitjançant el visionat i el treball amb fotografies antigues de Montcada i Reixac o bé, personals de les persones participants, i també, amb la recuperació de cançons antigues. Les inscripcions al taller s’han de fer fins al 29 de setembre; de 9 a 14 h. Per a més informació, es pot contactar a l’equipament al telèfon 610 144 499 o bé, al correu electrònic museumunicipal@montcada.org.

CulturaMent pretén, mitjançant projectes culturals, millorar l’estat d’ànim de les persones participants, establir la interacció personal, potenciar-ne el coneixement cognitiu i l’atenció, així com eliminar barreres socials respecte la salut mental.

Darrera actualització: 19.09.2023 | 09:09