Nova edició del Premi de Pintura de Festa Major

Dilluns, 11 d'abril de 2022 a les 00:00

Està obert a tothom qui vulgui participar, sense límit d’edat, i les obres es poden presentar a partir del 25 d’abril i fins al 10 de maig a la Casa de la Vila.

 

  • El jurat del certamen triarà un primer premi, dotat amb 800 euros, i un finalista, amb 600 euros, que quedaran en propietat de l’Ajuntament i passaran a formar part del Fons d’Art Municipal.
  • Els quadres que s’hagin presentat al concurs s’exposaran a l’Auditori Municipal entre el 19 de maig i el 19 de juny.

L’Ajuntament ha convocat una nova edició del Premi de Pintura de Festa Major que està obert a tothom qui vulgui, sense límit d’edat. Les persones interessades poden presentar una única obra relacionada amb Montcada i Reixac, amb temàtica, suport i tècnica lliure, amb unes mides d'1,5 x 1,5 metres. Els treballs es podran lliurar entre el 25 d’abril i el 10 de maig a la Casa de la Vila (Major 32), de dilluns a divendres, de 9 a 21h, i dissabtes i diumenges, de 10 a 14h.

En el moment de presentar els treballs, s'haurà d'omplir una butlleta d'inscripció, que es pot descarregar al web municipal www.montcada.cat, on també es poden consultar les bases íntegres. El jurat del certamen triarà un primer premi, dotat amb 800 euros, i un finalista, amb 600 euros, que quedaran en propietat de l’Ajuntament i passaran a formar part del Fons d’Art Municipal. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el dia de la presentació de la Festa Major 2022, en una data encara per confirmar, i els quadres que s’hagin presentat al concurs s’exposaran a l’Auditori Municipal entre el 19 de maig i el 19 de juny.

 

Darrera actualització: 11.04.2022 | 10:55