Nova convocatòria del projecte Joves agents de salut

Dimecres, 12 de febrer de 2020 a les 00:00

Les inscripcions a la formació s'han de fer abans del 2 de març i les sessions seran el cap de setmana del 13 al 15 de març.

L’Ajuntament ha posat en marxa una nova edició del projecte Joves agents de salut, adreçat a jovent a partir de 16 anys. Es tracta d’una acció que pretén formar joves en el desenvolupament d’habilitats socioemocionals i d’educació per a la salut, amb l’objectiu que es esdevinguin agents transformadors del seu entorn i realitzin accions de sensibilització al municipi. “Aquest projecte treballa les emocions i l’empoderament i dota al jovent d’eines per desenvolupar habilitats socials i emocionals per tal de prevenir la violència, afavorir la convivència i evitar conflictes”, ha indicat el regidor d’Infància i Joventut, Gerard Garrido.

La formació del programa serà el cap de setmana del 13 al 15 de març, a l’Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16), i l’objectiu n’és extraure un llistat de prioritats i d’accions de sensibilització. Després d’aquestes sessions, es crearan grups de treball per desenvolupar els actes, que es faran fins la mes de juliol. Les inscripcions s’han de fer a Can Tauler abans del 2 de març i el dia 5, hi haurà una reunió informativa sobre el projecte (19 h).

 

 

 

Darrera actualització: 12.02.2020 | 13:00