Nou atropellament mortal a la línia R2

Dijous, 20 d'abril de 2023 a les 16:00

L’Ajuntament de Montcada i Reixac i la Plataforma Tracte Just Soterrament Total han convocat un minut de silenci per a demà, a les 12h, a la Cruïlla del soterrament per recordar la darrera víctima del tren a les vies al municipi. Amb aquesta ja són 179 les persones que han perdut la vida a les vies a Montcada i Reixac.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac lamenta la mort d’una persona que ha estat atropellada aquesta tarda per un tren que circulava per l’R2 en direcció Barcelona, al pas a nivell del carrer Bogatell. L’alcaldessa, Laura Campos, ha mostrat el seu condol a la família de la víctima, veí del municipi, i ha demanat a la ciutadania “la màxima prudència a l’hora de creuar les vies pels dos passos a nivell que encara hi ha al mig del nucli urbà, uns passos que desapareixeran quan es faci l’obra del soterrament de l’R2”.

A conseqüència de l’accident, el trànsit ferroviari ha quedat interromput en ambdós sentits de la marxa i els passatgers del tren han baixat dels vagons per anar caminant des de l’alçada de l’Ajuntament fins a l’estació. Dues unitats dels Bombers i dues del SEM, així com diverses de Policia Local i de Mossos d’Esquadra s’han desplaçat fins al lloc dels fets.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac i la Plataforma Tracte Just Soterrament Total han convocat un acte per a demà a les 12h per recordar la darrera víctima del tren. L’acte consistirà en la realització d’un minut de silenci entre els assistents i la col·locació de flors amb la forma del símbol i del número ‘+1’ al monòlit en record de les víctimes del tren, situat a la Cruïlla del soterrament, entre els carrers Colon i Bogatell. Amb aquesta són 179 les persones que han mort a les vies del municipi al llarg de la història. L’últim atropellament mortal en la línia R2 va ser al maig del 2022.

Darrera actualització: 20.04.2023 | 17:12