Niu de llibres La Ribera, nou projecte per fomentar la lectura

Dimarts, 7 de març de 2023 a les 00:00

Es tracta d’un punt d’intercanvi que es presenta oficialment aquest dissabte, 11 de març, amb un conta-contes.

La Ribera és el primer barri de Montcada i Reixac on es posarà en marxa el projecte Niu de llibres, una acció que pretén fomentar la lectura. Es tracta d’un punt d’intercanvi de llibres de lliure accés. En concret, n’hi haurà dos, un al costat de la parada d’autobús de l’Avinguda de la Ribera i una altra a la plaça, a prop de la zona de jocs.

Niu de llibres és una iniciativa sorgida d’una proposta veïnal i recollida pel Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) de la Ribera. Hi col·laboren les biblioteques de Montcada i Reixac i l’Institut La Ribera. Aquest dissabte, 11 de març, es presentarà el projecte amb un acte a la plaça de la Ribera, a partir de les 12 h, que comptarà amb la narració teatralitzada ‘Contes beduins’, a càrrec de la companyia Bufanúvols, espectacle adreçat al públic familiar.

La ciutadania pot agafar els llibres que desitgi i un cop llegits, els haurà de retornar perquè una altra persona en pugui fer ús. El projecte també permet que la gent hi porti llibres; els pot deixar directament al Niu de llibres si no està ple; en cas contrari, es poden deixar al Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10). Els llibres que s’hi deixin han d’estar en bon estat i no s’accepten diccionaris, enciclopèdies, manuals o col·leccions.

Darrera actualització: 07.03.2023 | 12:08