Finalitza el mural pel soterrament situat davant de l’Ajuntament

Dimecres, 27 de novembre de 2019 a les 00:00

La pintura és obra de l’artista Javigaar i s’ha realitzat amb motiu de la I Diada pel soterrament.

La celebració, el passat diumenge 24 de novembre, de la I Diada pel soterrament ha canviat el paisatge del tram de mur de la R2 que està situat davant de l’edifici de l’Ajuntament. L’artista Javigaar ha finalitzat la seva obra reivindicativa del soterrament; una pintura que suposa un homenatge a la ciutadania de Montcada i Reixac i al compromís amb el projecte. En el mural es poden veure 12 persones de totes les edats cosint una tela per tapar les vies del tren i els dos lemes que van estar presents durant la Diada pel soterrament: “Adeu vies” i “Benvingut soterrament”.

Així mateix, la Diada ha finalitzat amb l’objectiu assolit per part de l’Ajuntament: recaptar amb la paella solidària els diners suficients per fer front a les sancions que han rebut alguns veïns de Montcada i Reixac per haver-se manifestat en favor del soterrament. El consistori va acabar venent 211 tiquets per la paella a un preu de cinc euros; aconseguint, per tant, una recaptació total de 1.055 euros. Aquesta informació s'ha explicat aquest matí a la reunió de la Taula del soterrament per valorar la I Diada pel soterrament, que va comptar amb l’assistència de més de 500 persones. A la jornada es van fer diferents activitats com una exhibició de dansa de les escoles de ball del municipi, un programa de ràdio en directe de Montcada Ràdio i activitats infantils. Durant la trobada l’alcaldessa, Laura Campos, també ha informat al grup del contingut de la darrera reunió de la comissió de seguiment de la redacció del projecte del soterrament de la R2, que va tenir lloc el passat 18 de novembre i que va ser monogràfica sobre la futura estació de tren.

Des de l'Ajuntament agraïm enormement el compromís de la ciutadania de Montcada i Reixac amb el soterrament i la seva solidaritat durant la celebració de la paella solidària.

Darrera actualització: 27.11.2019 | 12:48