Montcada Ràdio (104.6 FM) tancarà a final d’any i La Veu es traslladarà al carrer Major

Divendres, 25 de novembre de 2022 a les 00:00

Aquests canvis han obligat a modificar els estatuts de l’organisme autònom de comunicació local, tràmit aprovat per Ple.

Montcada Ràdio (104.6 FM) tancarà el 31 de desembre les seves emissions. Aquesta decisió respon a la reformulació dels mitjans de comunicació públics, per fer un model que aposti pels actuals canals que utilitza la ciutadania per rebre informació, orientats a l’entorn digital. Els programes de l’emissora es podran escolar a partir del gener a www.laveu.cat i a la plataforma Spotify.

Un dels motius de pes per tancar la ràdio ha estat també el cost econòmic, al voltant de 40.000 euros, que suposaria traslladar l’emissora al nou local on Montcada Comunicació s’hi ubicarà a partir de l’any vinent, al carrer Major. ‘Ho vam valorar en el si del consell d’administració de Montcada Comunicació i vam decidir tancar definitivament Montcada Ràdio, pel sobrecost que suposaria traslladar-la i perquè avui en dia la ciutadania es nodreix d’ informació per altres canals, digitals i xarxes socials; la ràdio ha quedat obsoleta’, va indicar l’alcaldessa, Laura Campos. El Ple de novembre, celebrat el dia 24, va aprovar els canvis pertinents als estatuts de Montcada Comunicació per tal que quedi constància del trasllat i del tancament de l’emissora.

Darrera actualització: 25.11.2022 | 13:40