Montcada i Reixac torna a l’època d’estiueig

Dimarts, 4 de juny de 2019 a les 00:00

L'itinerari modernista se celebrarà el 16 de juny i recorrerà els espais de la ciutat on hi ha vestigis d'aquest període històric.

L’itinerari i vermut modernista torna un any més. El programa tindrà lloc diumenge 16 de juny i consistirà en un viatge en el temps a la Montcada i Reixac de final del segle XIX, mitjançant un recorregut guiat i teatralitzat per diferents espais. L’activitat començarà a les 11 h a l’estació de Montcada i Reixac (R2), al carrer Generalitat. El públic recollirà el grup d’estiuejants acabat d’arribar de Barcelona. Aquests personatges mostraran tot el que es conserva de l’època modernista a Montcada i Reixac.

El Parc Antiga Cerveseria acollirà un tast de cervesa cap a les 12 h i després de la passejada pel centre, la ruta acabarà amb una visita guiada a la Casa de les Aigües, on també s’oferirà un vermut musical, amb música de l’època interpretada pel grup Moby Dixie. Amb aquesta cloenda es recrearà l’ambient festiu i lúdic en què normalment es bellugava la classe burgesa que passava els estius a Montcada i Reixac.

La teatralització anirà a càrrec de l’equip educatiu que fa habitualment les visites a la Casa de les Aigües i l’ambientació al carrer l’oferiran dos grups de recreació històrica. Les persones que vulguin participar a l’itinerari s’hi ha d’inscriure trucant al 935 726 474 (extensió 4321) o bé, enviant un correu electrònic a l’adreça museumunicipal@montcada.org. El vermut musical és obert a tothom i no cal fer reserva per assistir-hi.

Darrera actualització: 31.05.2019 | 14:37