Montcada i Reixac recorda les víctimes del terrorisme

Dilluns, 11 de març de 2019 a les 00:00

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament ha realitzat aquest matí un acte institucional en record de les víctimes del terrorisme. L’acte ha tingut lloc davant de les dependències del consistori amb motiu del Dia europeu de les víctimes del terrorisme.

L’homenatge s’ha iniciat amb la lectura d’un manifest per part de l’alcaldessa, Laura Campos, que, acompanyada de representants dels grups municipals, ha llegit un manifest on ha mostrat la solidaritat amb totes les víctimes del terrorisme i amb les seves famílies. Campos ha condemnat el terrorisme i la violència com a defensa de qualsevol idea o projecte. Durant els seus parlaments, l’alcaldessa també ha recordat els atemptats succeïts el març de 2005 a Madrid, els de l’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils,  i el del centre comercial Hipercor, a Barcelona, el 1987. L’acte ha continuat amb la interpretació d’una peça musical a càrrec del professor de guitarra clàssica de l'Aula de Música de l'Ajuntament, Javier Navarro. La concentració ha finalitzat amb un minut de silenci per part del públic assistent.

El Ple de juliol de 2017 va aprovar una moció per la qual el consistori commemora cada any aquesta efemèride al voltant de l'11 de març, dia establert pel conjunt de la Unió Europea per recordar i homenatjar a les víctimes del terrorisme, per tal de fomentar la pau i rebutjar les violències en totes les seves expressions

 

Darrera actualització: 11.03.2019 | 13:14