Montcada i Reixac recorda el primer aniversari de la invasió d’Ucraïna

Divendres, 24 de febrer de 2023 a les 12:30

Aquest migdia s’ha fet una concentració silenciosa a favor de la pau i del cessament del conflicte bèl·lic a Ucraïna. La convocatòria ha estat organitzada pel consistori montcadenc, seguint la iniciativa de les administracions supramunicipals ACM i FMC de convidar als governs locals a concentracions silencioses davant de les portes dels ajuntaments i entitats locals.

Montcada i Reixac ha dit un altre cop ‘No a la guerra’ aquest matí del 24 de febrer, dia en què es compleix un any de l’inici del conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna. La crida solidària s’ha fet davant de l’edifici central de l’Ajuntament per unir-se en un clam a favor de la pau i del cessament de la guerra, a proposta de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) d’instar a consistoris i consells comarcals catalans a unir-se en la crida en contra de la guerra.

A més de la proposta de les dues administracions supramunicipals, aquesta nit la façana de la Casa de la Vila lluirà els colors de la bandera d’Ucraïna com a mostra de suport al poble ucraïnès.

Darrera actualització: 24.02.2023 | 12:47