Montcada i Reixac homenatjarà les víctimes del terrorisme

Dimarts, 8 de març de 2022 a les 08:00

Amb motiu del Dia europeu en memòria de les víctimes del terrorisme, el consistori organitza un acte de reconeixement l’11 de març, a les 11h, davant de les instal·lacions municipals de l'avinguda de la Unitat. 

L'Ajuntament de Montcada i Reixac organitzarà el proper divendres, 11 de març, un acte institucional amb motiu del Dia europeu en memòria de les víctimes del terrorisme. Per cinquè any consecutiu, l'Ajuntament s’adhereix a la commemoració de l’efemèride. L’acte tindrà lloc, davant l'edifici del consistori (avinguda de la Unitat, 6), a les 11 h, i consistirà en la lectura d'un manifest a càrrec de l’alcaldessa, Laura Campos, i un minut de silenci entre els assistents. L'actuació musical inicialment prevista ha estat suspesa. Durant tot el dia, les banderes de l’edifici consistorial onejaran a mig pal. 

Amb aquesta commemoració es dona compliment a la moció aprovada per Ple al juliol del 2017, que instava la corporació a organitzar cada any un acte d'aquest tipus, a favor de la cultura de la pau i de rebuig de la violències en totes les seves expressions. El Ple va consensuar que aquesta data fos al voltant de l'11 de març, dia establert pel conjunt de la Unió Europea per recordar i homenatjar a les víctimes del terrorisme.

Darrera actualització: 10.03.2022 | 14:02