Montcada i Reixac estrena Bibliopiscina aquest estiu 2019

Dimecres, 19 de juny de 2019 a les 00:00

El servei funcionarà els dimarts i dijous dels mesos de juny i juliol, en horari de matí, i alguns dies hi haurà activitats com jocs de taula i hora del conte.

La piscina de la Zona Esportiva Centre (Bonavista, sn) estrena aquest estiu la bibliopiscina, a càrrec de les biblioteques de Montcada i Reixac, amb el suport de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME). El servei funcionarà els dimarts i dijous, d’11.30 a 13.30 h, des del 25 de juny fins a l’1 d’agost. Durant aquest temps, es podrà consultar el material bibliogràfic dins la carpa de les biblioteques. Les persones que vulguin gaudir de l’espai de lectura informal hauran d’estar seques i portar la seva tovallola si volen estirar-se a les màrfegues, només es farà préstec de documents a qui porti el carnet de la biblioteca i el retorn del material no cal que es faci a la bibliopiscina, també es podrà lliurar a les biblioteques.

A banda de l’espai de lectura i de consulta, la bibliopiscina comptarà amb activitats. El dia de l’estrena, el 25 de juny, hi haurà una hora del conte a les 12 h. Els dies 9 i 16 de juliol (12.30 h), una sessió d’endevinalles i acudits. Els dies 2, 4, 12, 18 i 25 de juliol i l’1 d’agost es faran jocs de taula (12 h) i el 23 de juliol (12.30 h), una activitat al voltant del llibre ‘El Punt’, de Peter H. Reynolds.

La bibliopiscina s’adreça a les persones usuàries de la piscina i té per objectiu ampliar el servei de biblioteca durant l’estiu, dinamitzar espais de lectura fora de les instal·lacions de les biblioteques, fer arribar la lectura a nous públics, incrementar-ne el nombre d’usuaris durant l’estiu i col·laborar amb l’IME en la dinamització de la piscina d’estiu.

Darrera actualització: 09.06.2022 | 13:44