Montcada i Reixac denuncia el servei mínim dels Bombers durant el Nadal a causa de les retallades de la Generalitat

Dijous, 3 de gener de 2019 a les 00:00

L'alcaldessa, Laura Campos, ha denunciat la precària situació en que es troben els parcs de Bombers de Cerdanyola i Badalona, que actualment donen servei al municipi de Montcada i Reixac.

Aquesta denúncia pública es produeix després de rebre comunicats dels parcs de Bombers, on s'informava que no podien garantir una actuació immediata en cas d'una possible emergència durant les festes nadalenques i que podria haver-hi demores en la arribada dels vehicles a causa dels mínims d'efectius i de personal. Aquesta situació es pot agreujar durant els propers dies si els pocs operaris han de cobrir altres municipis que podrien tancar els seus parcs de Bombers.

Els sindicats de Bombers ja van denunciar la situació límit per manca d'efectius en què es troben els parcs de Barcelona, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac, Cerdanyola, Sant Cugat, Mollet del Vallès, Sant Just Desvern, Esplugues, L'Hospitalet i El Prat de Llobregat .

L'alcaldessa ha afirmat que "volem saber si s'ha posat en perill la nostra ciutadania durant aquestes dies a causa de l'insuficient nombre de personal i recursos" i ha afirmat que "la Generalitat és la responsable d'oferir un servei d'emergències segur i de qualitat i que no està donant gràcies a les retallades aplicades des de fa anys". Per aquest motiu, Campos ha demanat una reunió urgent amb el conseller d'Interior, Miquel Buch, per tal de conèixer la gravetat de la situació i quines solucions es pensen aplicar per al municipi.

 


 

Darrera actualització: 03.01.2019 | 13:42