Montcada i Reixac commemora el Dia de la Gent Gran 2019

Dimarts, 1 d'octubre de 2019 a les 08:00

Avui és el dia oficial de l'efemèride i tindrà lloc una caminada i la lectura del manifest; el dia 19 hi haurà una sortida a Mas Duran i classes de ioga i tai-txí.

Montcada i Reixac organitza avui una caminada pel centre de la ciutat i la lectura d’un manifest commemoratiu amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, que oficialment és aquest dimarts, 1 d’octubre. El punt de trobada de la comitiva és la plaça de l’Església, a les 17 h, i una hora i mitja després, a les 18.30 h, està prevista la lectura del document, elaborat per les associacions de gent gran del municipi.

En el marc d’aquesta efemèride, el 19 d’octubre tindrà lloc la cinquena caminada intergeneracional, que començarà a les 9.30 h a la plaça de l’Església. El recorregut acabarà a Mas Duran, on s’hi farà una mostra de tai-txí i de ioga i un esmorzar saludable. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia fins al 17 d’octubre com a màxim, contactant amb alguna de les dues associacions de gent gran del municipi (Casal de la Mina o Parc Salvador Allende) o bé, a l’Ajuntament (Regidoria de Ciutadania i Participació Ciutadana). Els actes d’aquest mes d’octubre formen part del projecte ‘Montcada Ciutat Amiga de les Persones Grans’.

Darrera actualització: 01.10.2019 | 10:45