Montcada i Reixac celebra els quaranta anys de vida del Museu Municipal

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 12:00

L’esdeveniment d’inauguració de l’exposició commemorativa va comptar amb la presència de membres i antics membres de l’equipament.

El Museu Municipal de Montcada i Reixac va inaugurar ahir l’exposició commemorativa dels quaranta anys de vida de l’equipament. L’acte va tenir lloc a les 18:30 h a la Casa de la Vila, amb la presència de membres i antics membres del Museu. L’esdeveniment va comptar amb les intervencions de Mercedes Duran, directora honorífica i cofundadora del Museu; Juan José Perona, cofundador del Museu i director de la revista Monte Catano; Gemma Hidalgo, directora de l’Institut Montserrat Miró; i Cinta Pérez, directora del Parc de la Serralada de Marina.

Finalment, la regidora de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, Maria Rosa Borràs, va "donar les gràcies a totes les persones que han estat involucrades amb el Museu per la seva passió i el seu compromís amb la seva feina" i va reivindicar "la importància d'un equipament de divulgació i difusió del patrimoni cultural local, amb una funció clau que és fer de punt d'unió entre tots els montcadencs i montcadenques". L’acte va cloure amb un piscolabis de germanor entre els assistents.

Darrera actualització: 24.11.2022 | 10:10