Montcada i Reixac acull la primera jornada sobre àlbum il·lustrat

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 00:00

L’acte tindrà lloc el 8 de juny a la Biblioteca Elisenda i pretén analitzar la producció d’aquests volums i revisar la seva classificació i públic destinatari.

  • Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Bib.botó, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i la Diputació de Barcelona.
  • Al llarg de matí i tarda, s’analitzarà si els àlbums il·lustrats són eines per a tots els públics, a càrrec d’especialistes en literatura infantil, bibliotecaris i representants del món editorial.
  • Fa dies que es van esgotar les places disponibles, limitades a causa de la situació de pandèmia.

La Biblioteca Elisenda de Montcada acollirà dimarts, 8 de juny, la primera Jornada d’Àlbum Il·lustrat, impulsada pel Bib.botó, grup de treball de biblioteques infantils i juvenils del COBDC, amb el suport de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i la Diputació de Barcelona. L’objectiu d’aquesta jornada és analitzar la producció d’àlbums il·lustrats per valorar els seus destinataris i revisar la seva classificació a les biblioteques públiques i escolars.

La benvinguda a l’acte anirà a càrrec de la regidora de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, M. Rosa Borràs, i a continuació hi haurà la sessió teòrica ‘Què fa un àlbum com tu en un lloc com aquest?’, a càrrec d’Anna Juan, doctora en Antropologia Social i Cultural i Màster en Llibres i Literatura Infantil; i Piu Martínez, bibliotecària que ha treballat com a documentalista, llibretera i editora i que actualment es dedica al món de l’edició i la comunicació editorial.

La jornada finalitzarà al matí amb una taula rodona amb l’editora Ariadna Squilloni, la llibretera Linsabel Noguera i la bibliotecària Anna Farrés. A la tarda, les persones participants tindran diferents espais de diàleg i la jornada clourà amb una posada en comú dels continguts exposats durant el dia. L’aforament a l’activitat és limitat i fa dies que es van omplir les places disponibles.

Darrera actualització: 02.06.2021 | 12:32