Montcada i Reixac acollirà una sessió participativa per informar a la ciutadania sobre els avantatges de l'energia solar i les vies per accedir-hi

Dijous, 24 de novembre de 2022 a les 11:00

La sessió l'organitzen l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Montcada i Reixac i anirà a càrrec de l'Estudi Ramon Folch, que aborda qüestions relacionades amb la producció d'energia solar a nivell domèstic.

El proper dijous, 1 de desembre, es durà a terme la sessió 'Connecta't al sol. Fes la teva energia, fem comunitat' a la Sala Institucional de la Casa de la Vila. L'acte començarà a les 18 hores i l'accés és gratuït. La sessió l'organitza l''Àrea Metropolitana de Barcelona juntament amb l'Ajuntament de Montcada. 

A l'acte, Ramon Capdevila, director de l'Estudi Ramon Folch, informarà sobre els beneficis ambientals, econòmics i socials que l'energia solar pot aportar a la ciutadania, i les possibilitats d'ajuts i subvencions per finançar-la. Igualment, s'abordaran qüestions relacionades amb la producció d'energia solar en l'àmbit domèstic i les possibilitats d'estalvi econòmic en la factura energètica. S'explicaran també alguns casos exitosos dels municipis metropolitans.

Es tracta d'una sessió dinàmica i participativa, que comptarà amb un torn obert de preguntes i comentaris per a la resolució de dubtes i a mode d'ampliació de la informació.

Darrera actualització: 24.11.2022 | 11:57