Montcada Emprèn proposa dues formacions durant el mes de setembre

Dijous, 2 de setembre de 2021 a les 10:00

Els dies 9 i 10, es podrà seguir, de manera virtual, la sessió ‘Coneix els requisits legals i fiscals de la venda en línia’, mentre que els dies 13 i 14, s’oferirà, també sense presencialitat, l’activitat ‘Coopera perquè el teu negoci sigui viable abans’.

· Per poder participar en aquestes dues formacions s’ha d’enviar prèviament un correu electrònic a l’adreça montcadaempren@montcada.org.
· Els dies 8 i 22 de setembre, també s’han organitzat dues sessions informatives per donar a conèixer aquest servei per emprenedors que ofereix la regidoria de Promoció Econòmica.

El programa municipal Montcada Emprèn que impulsa la regidoria de Promoció Econòmica reprèn les seves activitats durant el mes de setembre amb dues formacions que es faran en línia. Els dies 9 i 10, s’organitzarà la sessió ‘Coneix els requisits legals i fiscals de la venda en línia’. Aquesta formació, que es farà de 9.30 a 12.30h, està dirigida a persones que estan sospesant la idea d’emprendre un negoci en línea o que estan en fase de disseny del seu projecte empresarial o professional.

D’altra banda, els dies 13 i 14 de setembre, de 9.30 a 12h, també s’oferirà la formació ‘Coopera perquè el teu negoci sigui viable abans’. Aquesta sessió està destinada a emprenedors, en situació de transició professional, i persones que vulguin posar en marxa nous projectes i tinguin interès en conèixer com fer-ho estratègicament.

Les inscripcions per aquestes dues formacions s’han de fer enviant un correu electrònic a l’adreça montcadaempren@montcada.org. Es pot demanar més informació al telèfon 935 648 505.

Al mateix temps, els dies 8, de 9.30 a 11h, i 22 de setembre, de 16 a 17.30h, s’han organitzat dues sessions informatives per donar a conèixer el servei Montcada Emprèn. Les reunions són en línia i per participar-hi també s’ha d’enviar prèviament un correu electrònic a l’adreça montcadaempren@montcada.org.

Darrera actualització: 02.09.2021 | 12:11