Montcada Comunicació organitza un debat electoral per al 26M al Teatre Municipal

Divendres, 10 de maig de 2019 a les 11:00

L'acte tindrà lloc dimecres, 15 de maig, al Teatre Municipal (19 h) i hi estan convidats els caps de llista de les 10 formacions que concorren als comicis locals.

L’organisme municipal Montcada Comunicació –que gestiona La Veu de Montcada i Reixac, www.laveu.cat i Montcada Ràdio– organitza el pròxim dimecres, 15 de maig, un debat amb motiu de les eleccions locals del 26 de maig, convocatòria que coincideix amb els comicis al Parlament Europeu 2019. Al debat s’ha convidat als caps de llista de les 10 formacions que concorreran a Montcada i Reixac a les eleccions municipals: Bartolo Egea (PSC); Ana Pellicer (Cs); Jordi Sánchez (ERC); Joan Carles Paredes (Junts per Montcada); Laura Campos (En Comú Podem Montcada i Reixac); Òscar Gil (Alternativa per Montcada i Reixac); Joel Segarra (CUP); Eva García (PP); Rafa Ruiz (Vivim Montcada i Reixac), i David Passarell (Vox). L’acte tindrà lloc al Teatre Municipal (19 h) i serà obert al públic. El vídeo i l’arxiu sonor de l’esdeveniment es publicaran l’endemà a www.montcadaradio.com i al canal de Montcada Comunicació a Youtube.

A banda del debat de candidats i candidates a l’Alcaldia, Montcada Comunicació ha preparat diferents espais per donar a conèixer cadascuna de les propostes polítiques. Tots els caps de llista, a excepció del de Vox, han participat als espais d’entrevistes a premsa, ràdio i vídeo. Les entrevistes apareixen aquest divendres, 10 de maig, al butlletí municipal La Veu de Montcada i Reixac. Al portal de notícies laveu.cat també hi ha un apartat especial eleccions amb tota la informació de cada candidatura i a Montcada Ràdio, a partir del 14 de maig i fins al dia 24, s’emetran cada dia, a les 12 h i a les 18 h entrevistes amb els alcaldables, començant per la força que té no té representació fins a la més votada als passats comicis.

Darrera actualització: 10.05.2019 | 11:02