'Montcada Ciutat Amiga de la Gent Gran' es presenta dins del programa d'envelliment actiu 2018

Dimarts, 25 de setembre de 2018 a les 00:00

L'acte tindrà lloc el pròxim dilluns, dia 1, a la Casa de la Vila (18 h) i obre les activitats commemoratives que es faran al llarg de tot el mes d'octubre.

El programa 2018 sobre envelliment actiu, organitzat per l'Ajuntament, arrenca el pròxim dilluns, 1 d'octubre –Dia Mundial de la Gent Gran– amb la presentació del programa 'Montcada Ciutat Amiga de la Gent Gran', un projecte que pretén impulsar polítiques d'envelliment actiu i adaptar l'entorn i els serveis perquè les persones grans visquin amb seguretat, de forma saludable i participin en el dia a dia del municipi. L'acte tindrà lloc a la Casa de la Vila (Major, 32), a les 18 h, i comptarà amb la conferència 'Humor per l'esperança', del professor Enric Benavent, de la Universitat Ramon Llull, especialista en gent gran.

Per tercer any consecutiu se celebra la mostra d'entitats i serveis vinculats a l'envelliment actiu, amb parades a la plaça de l'Església i actuacions de gimba, cant coral, sardanes, sevillanes, playbacks, puntes de coixí i manualitats. Serà el dia 6, de 10 a 14 h. L'endemà, dia 7, es farà la tercera caminada intergeneracional, des de la plaça de l'Església (10 h) fins al parc de la Llacuna. Un cop allà, hi haurà una classe de ioga i una altra de tai-txí. Les inscripcions a la sortida es tanquen el 3 d'octubre i qui hi vulgui assistir, s'hi ha d'apuntar contactant amb alguna de les entitats del municipi o bé, amb de la Regidoria de Ciutadania de l'Ajuntament.

El 20 d'octubre tindrà lloc la festa de l'envelliment actiu, al pavelló Miquel Poblet. De 10 a 21 h s'oferirà un ventall de totes aquelles activitats que duen a terme els casals de Montcada i Reixac, amb zumba, desfilada de vestits de paper, cant coral, sevillanes, playbacks, ball amb música en directe i una botifarrada al migdia, entre d'altres. La cloenda del mes dedicat a l'envelliment actiu serà l'espectacle 'The little night cabaret', el 21 d'octubre, al Teatre Municipal (Tarragona, 32), a les 18 h. El muntatge és un recorregut pels millors números de la història del cabaret europeu, dels musicals de Broadway i del Music Hall americà. Les entrades tenen un preu de 10 euros per avançat i de 12 euros, a taquilla, i ja es poden comprar a l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12) o bé, pel web www.mirteatres.cat. Hi ha el preu especial 'butaca gran', de 4 euros, per a les persones de més de 65 anys. En aquest cas, el tiquet s'ha de comprar directament a l'Auditori Municipal.

Darrera actualització: 27.09.2018 | 14:08