Montcada Avança destaca en la captació de mentors dins del programa Mentoring

Divendres, 5 de maig de 2023 a les 00:00

La Diputació de Barcelona impulsa aquest projecte que permet que persones empresàries amb experiència acompanyin autònoms i microempreses en la presa de decisions.

El servei d’emprenedoria de Montcada Avança està al capdavant en la captació de mentors dins del programa Mentoring que la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Autoocupació, impulsa entre els Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) d’una trentena d’ajuntaments de la província. El Mentoring és un projecte mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència fan un acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu de petites empreses, autònoms i microempreses, compartint el seu coneixement en la presa de decisions.

Segons les dades del primer trimestre de 2023, l’Ajuntament de Montcada i Reixac, que participa en aquest programa des de la seva creació a l’any 2020, ha aportat entre els mesos de gener i març un total de tres mentors nous, compartint amb l’Ajuntament de Granollers la primera posició en la classificació dels consistoris amb major nombre de nous mentors. A nivell global, un total de 43 empreses s’estan beneficiant del programa Mentoring, que ha permès la captació de 17 nous mentors, l’inici d’un total de 27 mentories i salvaguardar 48 llocs de treball.

Darrera actualització: 05.05.2023 | 13:43