Montcada Avança augmenta la captació de mentors dins del programa Mentoring

Dimarts, 25 de juliol de 2023 a les 00:00

La Diputació de Barcelona impulsa aquest projecte que permet que empreses i persones empresàries amb experiència acompanyin autònoms i microempreses en la presa de decisions.

El servei d’emprenedoria de Montcada Avança ha pujat a la primera posició en la captació de mentors dins del programa Mentoring que la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Autoocupació, impulsa entre els Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) d’una trentena d’ajuntaments de la província. El Mentoring és un projecte mitjançant el qual empreses i persones empresàries amb experiència fan un acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu de petites empreses, autònoms i microempreses, compartint el seu coneixement en la presa de decisions.

Segons les dades del segon trimestre de 2023, l’Ajuntament de Montcada i Reixac, que participa en aquest programa des de la seva creació a l’any 2020, ha aportat entre els mesos d’abril i juny un total de 7 empreses noves i 9  mentors nous, ocupant la primera posició en la classificació de tots els CLSE que participen en aquest programa. En el que fa d’any, el servei local, que també es troba entre els cinc primers classificats amb el major nombre de relacions de mentoria iniciades i de llocs de treball salvaguardats, ja ha captat un total de 9 empreses noves i 10 mentors nous.

Darrera actualització: 25.07.2023 | 13:15