Montcada Avança actualitza el cens de les empreses ubicades als polígons

Dimecres, 20 de setembre de 2023 a les 12:00

La pàgina web poligonsmontcadareixac.cat serveix com a eina de consulta per a la ciutadania i per facilitar la comunicació entre les pròpies indústries.

Montcada Avança, que aglutina els serveis de Desenvolupament Econòmic i Promoció Econòmica, ha actualitzat el cens d’empreses dels polígons d’activitat econòmica existents a Montcada i Reixac. Aquesta acció s’ha fet en el marc del programa de Suport a la indústria i polígons d’activitat económica que impulsa la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquest actualització és dotar de contingut al web poligonsmontcadaireixac.cat per permetre que les empreses puguin oferir i promocionar la seva activitat, els seus productes i serveis, així com consolidar-se com una eina de consulta per a la ciutadania i per a les mateixes empreses.

El cercador també promou l’actualització de les dades ja que les empreses poden informar ràpidament de qualsevol nova dada a través de les seves respectives fitxes.

Montcada i Reixac compta amb un total d’onze polígons d’activitat económica, amb una superfície de 233 hectàrees aproximadament i un miler d’empreses que es dediquen a diversos sectors econòmics.

Darrera actualització: 04.10.2023 | 10:26