Finalitzada la millora d’instal·lacions a les zones de lleure del Parc de Can Cuiàs

Dijous, 6 de juny de 2019 a les 18:00

La construcció de prop de 300 metres de tanca, així com de 10 conjunts de taula i dos bancs, ha servit per substituir els materials existents en mal estat i complir amb una llarga reivindicació veïnal.

La reparació l’ha dut a terme el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, que ha invertit un total de 30.000 euros en unes obres que tan tenir lloc del 24 d’abril al 17 de maig. El tancat s’ha instal·lat a l’entrada del parc, situada prop de la cruïlla dels carrers Petúnies i Camèlies, mentre que la col·locació de les taules i els bancs s’ha fet a la zona de lleure situada 300 metres endins.

La reposició de la tanca ha estat una llarga reivindicació tant dels veïns i les veïnes del barri de Can Cuiàs com del propi Ajuntament, tal i com ha assegurat la regidora de barri, Mar Sempere. “Feia més d’un any que havíem exigit al Consorci de Collserola la instal·lació de les tanques, ja que s’havien tret per estar en mal estat. Ara, per fi, podem garantir la seguretat i la tranquil·litat de tot aquell que vulgui passejar pel parc de Can Cuiàs”, ha explicat.

El Parc de Can Cuiàs és la porta d'entrada al Parc de Collserola. Es tracta d’una gran zona verda que compta amb una extensió de 22,53 hectàrees. Disposa de dues àrees per al descans i el lleure i un camí principal de 2,5 km que dona tota la volta a l'àrea, així com també un mirador que ofereix vistes panoràmiques del turó de Montcada i Reixac.

Darrera actualització: 06.06.2019 | 18:26