Millora de la calefacció de la pista esportiva del carrer Bonavista

Dimecres, 14 d'abril de 2021 a les 12:00

L’actuació, que forma part del procés de remodelació que s’ha fet en aquest equipament, ha consistit en la instal·lació d’un sostre radiant per millorar la sensació de confort dels espectadors i els esportistes.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha posat en funcionament un sostre radiant a la pista esportiva de la zona centre (Bonavista, sn) per millorar el sistema de calefacció d’aquesta instal·lació. Les obres han anat a càrrec de l’empresa IMS 2020 Soluciones de Energía, per un import aproximat d'uns 74.000 euros, i ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. “Aquesta intervenció permetrà un estalvi de consum energètic ja que la calefacció que existia era molt obsoleta i millorarà la sensació de confort d’espectadors i esportistes”, segons ha declarat Salva Serratosa, regidor d’Esports, durant la visita d’obres que va fer aquest dilluns acompanyat del cap tècnic dels Serveis Municipals, Josep Pubill, i del president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, que ha destacat la millora d’aquesta instal·lació als últims anys. “Aquesta era una pista que estava mancada de manteniment, com altres equipaments del municipi. Ens ha costat recuperar-la, però estem molt satisfets amb el resultat”, ha dit.

Aquesta intervenció, que encara està pendent que s’afegeixin –segurament aquest mateix estiu– radiadors als vestuaris i una última placa de calefacció al sostre de las cinc que ja estan posades, suposa la última fase del procés de millora de la pista esportiva del carrer Bonavista, que ha consistit en la instal·lació d’un nou paviment, la remodelació de la coberta, amb aïllament tèrmic; i la substitució de les plaques laterals per unes de noves, per evitar els problemes de filtracions d’aigua. La previsió de l’Ajuntament és destinar també alguna partida econòmica a la millora dels dos vestidors i els banys de l’entrada a la pista, la sala de reunions i el marcador.

Darrera actualització: 14.04.2021 | 12:46