Més d’un miler d’infants i joves participa als casals d’estiu municipals

Dimecres, 20 de juliol de 2022 a les 00:00

Al voltant de 500 fan el casal de la Regidoria d’Infància i Joventut i altres 500, el de la Regidoria d’Esports.

Un total de 541 infants ha participat aquest any al casal d’estiu de primària que organitza la Regidoria d’Infància i Joventut. Aquesta activitat s’ha realitat a les escoles Reixac, Elvira Cuyàs, Mas Rampinyo, Mitja Costa i El Viver durant quatre setmanes i l’última de juliol, al Reixac. Infància i Joventut també organitza el casal d’estiu per a joves, a l’institut Montserrat Miró, al qual hi ha hagut una cinquantena d’inscripcions.

Pel que fa al casal d’Esports, en les dues quinzenes hi prendran part un total de 555 infants; 357, al primer torn (del 27 de juny al 15 de juliol) i 189, al segon (del 18 al 29 de juliol). El casal multiesportiu es fa al pavelló Miquel Poblet, a la Zona Esportiva Centre, l’escola Reixac i les instal·lacions esportives de Can Cuiàs. L’activitat específica de futbol s’ofereix a la zona esportiva centre i als camps municipals de futbol.

El regidor d’Infància i Joventut i d’Esports, Gerard Garrido, ha visitat els casals i ha destacat les bones sensacions que els equips de treball li han transmès. ‘Els infants i joves s’ho estan passant molt bé, estan gaudint molt de les activitats a les escoles i de les sortides’, ha indicat l’edil, qui ha explicat que en els darrers dies d’onada de calor, els casals han adaptat les seves accions, amb propostes d’aigua i a la fresca.

Darrera actualització: 20.07.2022 | 16:27