La matrícula als cursos 2020-2021 de la Regidoria d’Esports començarà l’1 de setembre

Dimarts, 18 d'agost de 2020 a les 12:00

Tota l'oferta d'activitats a la zona esportiva centre, el pavelló Miquel Poblet i el Kursaal està condicionada a l'evolució de la Covid-19.

La matrícula per a les activitats esportives que oferirà la Regidoria d'Esports la temporada 2020-2021 començarà el pròxim 1 de setembre. Els cursos es posaran en marxa el 21 de setembre sempre i quan la situació sanitària ho permeti, ja que tota l'oferta està condicionada a l'evolució de la pandèmia de la Covid-19.

A la zona esportiva centre (Bonavista, sn) es programarà la majoria de les activitats, amb cursos de tonificació, pilates, ioga, taitxí, càrdio, GAG, zumba i esports col·lectius. Al pavelló Miquel Poblet (Camí de la Font Freda, 3) i al Kursaal (Masia, 39) hi haurà ioga i pilates. A www.montcada.cat i www.esportsmontcada.org podeu consultar el detall de l'oferta d'horaris, preus i bonificacions.

Les persones que durant la temporada 2019-2020 hagin participat en algun curs anual que es va veure interromput al març arran la declaració de l'estat d'alarma tenen dret a la devolució dels diners dels mesos que no hi ha hagut activitat. A qui es doni d'alta de nou en la nova temporada, se li descomptarà la part proporcional del temps no gaudit la temporada anterior, mentre que qui no vulgui renovar ha de sol·licitar el retorn dels diners mitjançant una instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) fins al 30 de setembre com a màxim. Es pot tramitar per via telemàtica i si es vol fer de manera presencial, cal demanar-hi cita prèvia (oac@montcada.org; 935 726 474).

Darrera actualització: 16.09.2020 | 12:40