L'Omic informa sobre el tancament de la filial austríaca de la companyia aèria Level

Dilluns, 13 de juliol de 2020 a les 00:00

La fallida de l'empresa no afecta els vols contractats amb la filial espanyola Fly Level SL.

L'Oficina Municipal d'Informació a les Persones Consumidores (Omic) de Montcada i Reixac informa a la ciutadania que la companyia aèria Level Europe, filial austríaca de la marca –que formava part del grup empresarial IAG (International Airlines Group) junt amb British Airways, Iberia i Vueling–, ha fet fallida i, per tant, ha aturat la seva activitat.

Les indicacions de l'Omic provenen de l'Agència Catalana de Consum i en primer lloc expressen que els vols contractats per Fly Level SL, la filial espanyola del grup IAG, no estan afectats per aquest tancament. Per tant, qui tingui vols reservats amb Level ha de comprovar el nom de l’empresa, que s'especifica als bitllets (el codi dels vols de l’empresa que ha fet fallida comença amb "VK"). Si els vols formen part d’una viatge combinat, és a dir, un paquet turístic a preu tancat, cal adreçar-se a l’empresa o agència de viatges amb la qual s'ha contractat.

Les persones afectades pel tancament de Level Europe GmbH (amb índex de registre d’empreses FN 482069a), poden presentar la seva reclamació en el procediment concursal amb número d’expedient 36 S 54 / 20p, abans de dimecres, 15 de juliol, amb aquest formulari.

El jutjat austríac d’insolvència competent és:

Landesgericht Korneuburg
Landesgerichtsplatz 1
2100 Korneuburg
Österreich

Cal tenir en compte que per a presentar una demanda en procediment concursal davant el jutjat, caldrà pagar una taxa de 23 euros, que s’ha d'abonar en el compte següent de PSK Postsparkasse:
BIC: BUNDATWW
IBAN: AT76 0100 0000 0546 0779

A banda, també es pot contactar amb l’emissor de la targeta de crèdit o dèbit amb la qual es va pagar –o bé amb la plataforma de pagament (PayPal, etc.)–, per rebre informació sobre si encara s'està dins del termini per demanar el retrocés del pagament.

L'Omic de Montcada i Reixac està situada a l'edifici de l'Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6). Actualment, per a atenció presencial cal demanar cita prèvia al telèfon 678 031 766 o bé, al correu electrònic omic@montcada.org. A l'agost, el servei tancarà per vacances.

Darrera actualització: 13.07.2020 | 13:24