L’Omic de Montcada i Reixac informa sobre la nova factura de la llum

Dijous, 20 de maig de 2021 a les 00:00

Les tarifes es modifiquen a partir de l’1 de juny i hi haurà tres trams de preu, en funció de les franges horàries.

A partir de l’1 de juny entra en vigor un nou sistema de tarifació elèctrica aprovat per la Generalitat, que establirà tres trams de preus, en funció de la franja horària. Segons l’hora del dia, s’aplicarà un preu un altre en els contractes amb una tarifa contractada igual o menor de 15 quilowatts/hora. Els tres trams són:

Punta: preu més elevat. De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 18 a 22 h
Pla: preu intermedi. De dilluns a divendres, de 8 a 10 h, de 14 a 18 h, i de 22 a 23.59 h
Vall: preu més barat. De dilluns a divendres, de 0 a 8 h i caps de setmana (24 hores)

La factura de la llum especificarà els consums efectuats en els tres trams. Les persones consumidores que no necessitin tanta potència a les nits tindran l’opció de modificar la potència contractada en l’horari vall, és a dir, tindran una potència per als terminis Punta i Pla i una altra per la Vall. Si no es comunica a la companyia la modificació de la potència, l’empresa aplicarà la contractada per a tots els trams. Es recomana efectuar el canvi per tal que no es dispari el preu per consum (el preu de l’import fix s’ha anunciat que es reduirà).

Per a qualsevol dubte sobre aquest tema o d’altres en relació al consum elèctric, la ciutadania pot contactar amb l’Omic de Montcada i Reixac (Avinguda de la Unitat, 6), al telèfon 678 031 766 o bé al correu electrònic omic@montcada.org.

Darrera actualització: 20.05.2021 | 12:22