L’Oficina Local d’Habitatge tramita ajuts a les comunitats que hagin de fer projectes tècnics per a una rehabilitació

Dimarts, 11 de febrer de 2020 a les 00:00

Aquelles comunitats que rebin una subvenció per aquest concepte es podran acollir a la línia d'ajuts per a la reforma integral dels edificis.

El Consorci Metropolità de l’Habitatge ha obert la convocatòria 2020 per sol·licitar ajuts per a la redacció de projectes i altres documents tècnics relatius a actuacions integrals de rehabilitació d’edificis a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. L’objectiu de la convocatòria és impulsar la rehabilitació d’edificis amb criteris energètics, subvencionant el cost dels projectes tècnics que necessita una comunitat de veïns abans de prendre la decisió de fer una obra.

A més, les comunitats que rebin la subvenció per a projectes es podran acollir als ajuts per a l’execució d’obres, en forma de préstecs amb condicions preferents de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Institut Català de Finances. Tota la informació es pot consultar al web del Consorci d’Habitatge i les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de desembre d’enguany si abans no s’esgota la dotació pressupostària per a aquest projecte. L'Oficina Local d'Habitatge de Montcada i Reixac gestiona aquests ajuts. El servei està ubicat a l'edifici de l'Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6).

Darrera actualització: 10.02.2020 | 14:03