Lliurats els premis del Concurs de balcons, finestres i façanes de Nadal

Divendres, 5 de gener de 2024 a les 10:33

L’alcalde i la regidora de Comerç i Turisme i el de Cultura i Patrimoni van lliurar ahir a la Casa de la Vila els premis als guanyadors de la primera edició d’aquest certamen.

La Sala de Plens de la Casa de la Vila va acollir ahir el lliurament de premis del I Concurs de balcons, finestres i façanes amb motius nadalencs. L’alcalde, Bartolo Egea, la regidora de Comerç i Turisme, Dámaris Sánchez, i el regidor de Cultura i Patrimoni, Albert Carandell, van lliurar els tres premis a les tres millors propostes. El guanyador va rebre una panera elaborada amb productes de proximitat i valorada en 300 euros; el segon una altra valorada en 200; i el tercer, una panera per valor de 100 euros. El jurat, integrat per representants de les regidories de Comerç i Turisme i membres del Consell Municipal de Comerç, va tenir en en compte l’originalitat i el valor creatiu de la decoració, el resultat estètic i la integració amb l’entorn, la referència al context nadalenc, el treball manual i l’ús de materials reciclats i/o naturals.

L’objectiu d’aquesta iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha estat donar caliu al municipi i fomentar la participació de la ciutadania en els esdeveniments d'aquestes dates. Al concurs s’han presentat un total de 35 propostes. Al certamen podia participar veïnat del municipi, tant propietari com llogater, decorant el seu balcó, finestra o façana, amb la condició que els ornaments s’havien de poder veure des del carrer.

Darrera actualització: 23.02.2024 | 07:46